Een PimpedbyRoos modeshow op jouw evenement of school.

Lijkt het jou leuk als de Roos Prommenschenckel Foundation bij jou op school of evenement een modeshow verzorgt met pimpproducten? Neem dan voor de voorwaarden contact met ons op via de contactpagina.

De modeshow duurt ongeveer 20 minuten. Het is ook mogelijk om een aantal leerlingen of bezoekers te laten deelnemen aan de modeshow.

Wilt uw bedrijf maatschappelijk betrokken ondernemen?

Optie 1:
Dan zou dit bijvoorbeeld kunnen door in één klap de hulpmiddelen van een volledig mytylschool, dagopvang, verzorgings- of bejaardentehuis te gaan ‘pimpen’. Dit houdt in dat uw bedrijf mensen en financiële middelen beschikbaar stelt, die op een bepaalde dag naar het betreffende tehuis of school gaan om ter plaatse alle hulpmiddelen te pimpen in de stijl zoals de gebruikers van de hulpmiddelen het graag willen hebben.

Uiteraard zullen er mensen van de Roos Prommenschenckel foundation aanwezig zijn om deze vrijwilligers te ondersteunen.

Optie 2:
Eenzelfde soort idee hebben wij voor een mytylschool of dagopvang voor kinderen met een lichamelijke beperking. Ook hiervoor geldt dat een bedrijf mensen beschikbaar stelt maar dit keer om samen met de kinderen een catwalk organiseren waarin de kinderen zelf gaan lopen/rijden.

Uiteraard doen zij dit in hun eigen gepimpte hulpmiddel en met bijpassende kleding. Na de nodige oefeningen mogen de kinderen aan het einde van de dag vol trots hun nieuwe look presenteren aan hun ouders en medescholieren door middel van een catwalkshow.

Voor de uitvoering van deze ideeën zijn wij op zoek naar maatschappelijk betrokken bedrijven die een aantal mensen beschikbaar willen stellen om deze dag te organiseren en wat producten willen overnemen tegen een maatschappelijke tarief, zodat zij de producten kosteloos aan de lichamelijk beperkte mensen kunnen verstrekken. De opbrengst van deze pimpproducten gaat naar de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Met de aangeboden hulp wordt dus indirect een ander goed doel gesteund. Voor meer informatie of vragen adviseer ik u contact met ons op te nemen via de contactpagina.


GROTERE TEKST ORGINELE TEKST KLEINERE TEKST