Nieuwsitems PimpedbyRoos

Nieuw concept elleboogkruk.


PimpedbyRoos is tijdens Support 2010 benaderd door loophulp-fabrikant Arbin Care Products BV. Deze fabrikant heeft een geheel nieuw concept ontwikkeld voor de elleboogkruk onder de naam Quickstep. Arbin Care Products BV heeft PimpedbyRoos gevraagd een overtrekhoes te ontwerpen voor deze kruk.

De Quickstep bezit de unieke eigenschap dat deze na gebruik in een handomdraai in elkaar geschoven kan worden. De beperkte lengte maakt het zelfs mogelijk om de Quickstep staande onder een tafel te plaatsen; op deze wijze wordt er geen overlast en ergernis veroorzaakt door omvallen wat met gangbare krukken wel het geval is.

Inmiddels is het PimpedbyRoos ontwerp voor de Quickstep al verschenen op de 50+ beurs en de reacties waren zeer positief! Van 6 tot en met 9 oktober 2010 zal de Quickstep met het bijpassende hoesje te zien zijn op de REHACARE beurs in Düsseldorf en op dit moment wordt de kruk met hoes geshowd in Japan

Voor meer informatie over de Quickstep, kunt u kijken op http://arbincare.nl of contact met ons opnemen via de contactpagina.

Een PimpedbyRoos modeshow op jouw evenement of school.

Lijkt het jou leuk als de Roos Prommenschenckel Foundation bij jou op school of evenement een modeshow verzorgt met pimpproducten?
lees meer

Fotografie: Bastiaan van Musscher

Maxima bekijkt vol bewondering naar de PimpedbyRoos producten


Ernst Bode/Platform Bèta Techniek

Rita Verdonk trots op Nederland met bijpassende krukken april 2008

Blijkbaar vind Rita Verdonk het ook belangrijk dat haar krukken bij haar kleding passen!

Hitnieuws oktober 2007

George Cloony en zijn vriendin hebben een auto-ongeluk gehad. Ze waren net voldoende hersteld om naar het sterrengala te gaan.

Voor de gelegenheid hadden ze de zilverkleurige loopkrukken passend bij de galajurk!

GROTERE TEKST ORGINELE TEKST KLEINERE TEKST